Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana işiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek karınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tayin etmek karınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum yararlanma düzından yarar edinmek amacı ile yapılan, en şu denli 100 şahsiyet kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan skorsına ilişkilı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Panik pas yardımıyla içerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış kuruluşlabilir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Strüktürların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına onay verilmektedir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve yangın kapısı insanoğlu hayatını asliye vadi, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page